Kees Machielse algemeen directeur 4PLUS

Born, 17 juli 2018 – Het bestuur van 4PLUS in Born heeft Kees Machielse (52) aangesteld als algemeen directeur. Machielse volgt John Kannekens op, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt en daarmee 13,5 jaar leiding over de organisatie afsluit. Machielse rondt zijn werkzaamheden bij zijn huidige werkgever af en start bij 4PLUS op 1 september aanstaande.

Kees Machielse heeft zijn sporen ruim verdiend in onze sector; met bestuurlijke functies in de uitvoerende bouw, de toeleverende bouwindustrie alsook in de bouwmaterialenhandel. Zijn brede en lange ervaring heeft hij opgebouwd vanaf begin jaren ’90. Sinds 2012 is hij als algemeen directeur verbonden aan het gerenommeerde Gebr. Bodegraven uit Nieuwkoop.

Ontwikkeling
Voorzitter van het bestuur van 4PLUS, Jan van den Heuvel: “We zijn verheugd dat we een geschikte opvolger van John Kannekens hebben gevonden. Met Kees Machielse staat er straks een energieke, ervaren kracht aan het roer van 4PLUS. Het bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat we met Kees Machielse als algemeen directeur een nieuwe stap kunnen zetten in de verdere ontwikkeling en groei van 4PLUS.”

Over 4PLUS
4PLUS is een coöperatie met 65 zelfstandig aangesloten ondernemers. Samen hebben zij bijna 90 vestigingen, verspreid over het hele land. 4PLUS-ondernemers voeren een breed assortiment aan bouwmaterialen, en maken gebruik van formules als BPG (Bouwpartner Groep) en Mijn Thuis. Inkoop, automatisering en logistiek worden centraal geregeld vanuit Born. Dat stelt 4PLUS-ondernemers in staat de eigen markt optimaal te bedienen. Met een groei van 15% ten opzichte van een jaar eerder, realiseerde 4PLUS een totale omzet van 174 miljoen over 2017.