4Plus formules

Concepts

Formules, een onderscheidende meerwaarde
Succesvol ondernemen in de dynamische markt van bouwmaterialen? Daar is meer voor nodig dan een breed assortiment en scherpe prijzen. Een sterke identiteit en herkenbaarheid zijn cruciaal. Daarom biedt 4PLUS twee krachtige formules : BouwPartner, voor de professionele verwerker, en Mijn Thuis, gericht op de consument. Beide formules hebben een specifiek ontwikkeld productassortiment en dienstenpakket. Daarnaast beschikken ze over een onderscheidende, aansprekende huisstijl en promotiematerialen. De combinatie van professionele marketing en de lokale expertise van de ondernemer vormt het succes voor de klant.

BouwPartner voorziet professionals van alle benodigdheden voor bouwprojecten. De producten voldoen aan de hoogste professionele eisen. Het assortiment bestaat uit vier hoofdgroepen: bouw, hout, afbouw en gereedschap. Naast bekende A-merken heeft BouwPartner ook een private label-assortiment: ProfPartner. De kernwaarden van de BouwPartner-formule zijn professioneel, betrouwbaar en gemak.

Mijn Thuis biedt 4PLUS-ondernemers een compleet en hoogwaardig productassortiment. De formule is de schakel tussen professional en consument. Waar consumenten via Mijn Thuis geïnspireerd raken, zorgen professionals voor de uitvoering. Het assortiment van Mijn Thuis is opgebouwd uit vier werelden: Tuin, Keuken, Badkamer en Interieur. Beleving, inspiratie en gevoel staan hierin centraal.

Exclusief verkrijgbaar
4PLUS ontwikkelde ProfPartner, Kalysta en ConstruQ – concept bouwen.  Vooruitstrevend concepten ontstaan door behoefte vanuit de markt. ProfPartner producten, Kalysta wand- en vloertegels en de ConstruQ woningen zijn exclusief beschikbaar voor 4PLUS-ondernemers. Want de verkoop van deze producten vraagt om vakkennis en service. Het concept ConstruQ staat daarnaast voor innovatieve kwaliteit en kent intelligente voordelen, waarmee het onderscheidend in de markt is.

Vakmannen werken graag met de beste materialen. Maar een goede prijs is ook belangrijk. ProfPartner biedt topkwaliteit bouwmaterialen voor een vriendelijke prijs. Een uitgebreid assortiment, van lijmen en kitten tot mortels en cement. Verantwoorde producten, die voldoen aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Kalysta is een trendsettend wand- en vloertegelmerk. De collectie wordt in samenwerking met stylisten tot stand gebracht. Kalysta speelt feilloos in op de belevingswereld van de consument. Kwaliteit, uitstraling en gemak zijn de basiseigenschappen van deze tegels. Eigenschappen die tot uiting komen in het onderhoudsvrije karakter, unieke patronen en bijzondere maatvoering.

ConstruQ werkt met een unieke combinatie: houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer: het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouwen. De kwaliteit is goed, de mogelijkheden qua afwerking en indeling zijn flexibel. Er zijn 10 conceptwoningen uitgedacht, die ook geheel naar wens kunnen worden aangepast.