4PLUS Services

Services

Slimme krachtenbundeling
4PLUS staat voor het beste uit twee werelden: lokale binding en kennis, gecombineerd met gezamenlijke slagkracht en inkoop. Maar 4PLUS is meer dan een inkooporganisatie. Namens de aangesloten ondernemers opereert 4PLUS op het scharnierpunt tussen industrie, professionele verwerkers en consumenten. Met services als productmanagement, voorraadbeheer, logistiek en automatisering ontzorgt en faciliteert 4PLUS de individuele bedrijfsvoering. Zo blijven 4PLUS-ondernemers onderscheidend en kunnen zij hun marktpositie versterken en uitbouwen.

4plus_over-4plus-krachtenbundeling

Gezamenlijke inkoop

De kernactiviteit van 4PLUS is gezamenlijke inkoop. 4PLUS voorziet hiermee in meerwaarde voor de aangesloten ondernemers door samen met hen een assortiment samen te stellen. Hierbij zijn zowel omvang als prijsstelling essentiële pijlers. Leveranciers worden geselecteerd op kwaliteit, kennis, snelheid en betrouwbaarheid. 4PLUS-ondernemers kunnen rekenen op optimale marges, rendement en beschikbaarheid.

Efficiënte logistiek

Snelle en efficiënte logistiek is de standaard. 4PLUS faciliteert een accurate levering van goederen en draagt zorg voor de administratieve afhandeling. Het geavanceerde logistiek centrum in Born heeft een totale opslagcapaciteit van 17.800 palletplaatsen. Dagelijks worden 4PLUS-ondernemers vanuit Born bevoorraad. Daarbij wordt het ‘voor 14.00 uur besteld = morgen in huis’-principe gehanteerd.

Gezamenlijke inkoop - 4PLUS services
Centrale automatisering - 4PLUS services

Centrale automatisering

Voorraadadministratie, relatiebeheer, financiën en online winkelen: het centrale automatiseringsplatform van 4PLUS ondersteunt ondernemers en stelt hen in staat meetbaar zaken te doen. Het doel: ontzorgen, meer inzicht geven en kosten reduceren en om de dienstverlening te optimaliseren.

Opleidingen

4PLUS initieert en coördineert trainingen en opleidingen voor de medewerkers van de aangesloten ondernemers. Op het gebied van kennis, vaardigheden en competenties. 4PLUS bundelt zo haar krachten.

Opleidingen - 4PLUS services