FORMULES EN CONCEPTEN

Alle 4PLUS-ondernemers profiteren van de gezamenlijke slagkracht en condities. Wij zijn echter meer dan een inkooporganisatie alleen. 4PLUS biedt haar leden de mogelijkheid aan te sluiten bij één van onze sterke, landelijke formules of onze eigen, exclusieve concepten op te nemen in het assortiment.

Door te participeren in één van onze formules profiteren 4PLUS-ondernemers van een professionele uitstraling en kunnen zij hun marktpositie versterken en uitbouwen. Deelnemers worden  ondersteund op het gebied van marketing, op lokaal- en corporate niveau. De combinatie van professionele ondersteuning en lokale expertise vormt een bewezen succes voor deelnemers.

Vanuit onze kennis van de markt ontwikkelt 4PLUS verder innovatieve concepten die onze ondernemers een voorsprong geven in de markt.

Maak kennis met BouwPartner, Mijn Thuis, ConstruQ, ProfPartner en Kalysta…

BouwPartner

Bouwmaterialen voor de professional
formule-bouwpartner

BouwPartner is het lokale trefpunt voor professionals in de bouw. Onze ondernemers voorzien hun  klanten niet alleen van vakkundig advies in materialen en verwerking, maar ook op het gebied van zaken als regelgeving en verzekeringen. Het ruime assortiment aan bouwmaterialen en gereedschappen voldoet aan de hoogste professionele eisen. Ondernemers die deelnemen aan de BouwPartner-formule worden onderscheidend ondersteund en ontzorgd op het gebied van positionering, marketing, acties en reclameuitingen. Vaste waarden hierin zijn het periodiek uitgegeven BouwBlad, point of sale, diverse websites en zichtbaarheid op social media.

Mijn Thuis

Showroomconcept voor consumenten
formule-mijnthuis

Mijn Thuis is het consumentgerichte showroomconcept, waaraan aangesloten bedrijven van 4PLUS kunnen deelnemen. Mijn Thuis biedt de consument inspiratie op het gebied van tuin, badkamer, keuken en interieur. De marketing rondom Mijn Thuis omvat een breed scala aan communicatiemiddelen, van in- en outstore tot online communicatie. De focus in deze uitingen ligt altijd op het bieden van inspiratie. Daarbij wordt de inhoud afgestemd op het lokaal aangeboden assortiment. 4PLUS ondersteunt de Mijn Thuis-ondernemers niet alleen op het gebied van assortiment, inkoop en marketing, maar verzorgt ook de inrichting en actueel houden van de showroom.

ConstruQ

Unieke houtskelet bouwmethode
formule-construq

ConstruQ is een slimme bouwmethode op basis van houtskeletbouw, die naadloos aansluit op de behoeftes van de woningmarkt. ConstruQ helpt aannemers hun bouwcapaciteit te vergroten en de bouwsnelheid te verhogen. Daarbij kan gekozen worden uit diverse conceptwoningen, die verrassend flexibel in te delen, uit te bouwen en af te werken zijn.

ConstruQ neemt de aannemer veel werk uit handen. Van vergunningen tot bouwmaterialen. Zo biedt de bouwmethode o.a. een complete calculatietool waarmee professionals hun eigen calculaties voor de betreffende ConstruQ-woningen kunnen opstellen en aanpassen.

ConstruQ is beschikbaar bij 4PLUS ondernemers.

ProfPartner

Sterk merk voor de professional
formule-profpartner

Professionals werken graag met de beste materialen. Maar een goede prijs is ook belangrijk. 4PLUS ontwikkelde daarom het private label ProfPartner. Een sterk merk voor de professional, met een uitgebreid assortiment aan materialen, van lijmen en kitten tot mortels en cement. Verantwoorde producten, die voldoen aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

ProfPartner is beschikbaar bij 4PLUS ondernemers.

Kalysta

Topkwaliteit voor een zachte prijs
formule-kalysta

Kalysta is het private label van 4PLUS met de focus op vloer en wand. Een uitgekiend inkoopbeleid zorgt ervoor dat dit consumentgericht merk topkwaliteit producten biedt, voor een sterk concurrerende, zachte prijs. Het geboden assortiment is altijd uit voorraad leverbaar.

Kalysta is beschikbaar bij 4PLUS ondernemers.