CENTRALISEREN EN BEHEREN

De kernactiviteit van 4PLUS is en blijft gezamenlijke inkoop. In nauw overleg met de aangesloten ondernemers wordt het assortiment samengesteld en actueel gehouden. Daarbij worden leveranciers geselecteerd op kwaliteit, kennis, snelheid en betrouwbaarheid. 4PLUS-ondernemers kunnen rekenen  op uitstekende inkoopcondities en een uitgebalanceerd assortiment.

DATABEHEER

De artikeldata van alle contractleveranciers wordt centraal onderhouden. Zo kunnen de aangesloten ondernemers zich volledig focussen op de verkoop en zijn zij altijd voorzien van de juiste prijzen en de  meest actuele assortimenten. De artikeldata kan op verschillende manieren beschikbaar gesteld  worden. Zo is elke ondernemer in staat om de artikeldata op de voor hen meest optimale wijze te verwerken.

4PLUS BOUWLOG

Door een uitgebalanceerd assortiment centraal op voorraad te leggen kunnen we onze ondernemers optimaal bedienen. Dagelijks zijn we bezig om een hoge beschikbaarheid van materialen te realiseren en deze snel in de juiste hoeveelheid te leveren. Dit alles wordt ondersteund door geavanceerde software en een professionele logistieke organisatie. Hierdoor reduceren we kosten en optimaliseren we onze dienstverlening.

artikelen in assortiment
palletplaatsen opslagcapaciteit
betrokken medewerkers

EFFICIENTE LOGISTIEK

4PLUS faciliteert een accurate levering van goederen en draagt zorg voor de administratieve afhandeling. Het geavanceerde logistiek centrum in Born heeft een opslagcapaciteit van 20.000 palletplaatsen. Dagelijks worden onze ondernemers vanuit Born bevoorraad. Daarbij geldt: vandaag besteld, morgen in huis.

CENTRALE FACTURATIE

Aangesloten bedrijven hebben de mogelijkheid om rechtstreeks bij een 4PLUS-contractleverancier te bestellen en door deze beleverd te worden. De afhandeling van de facturatie nemen wij geheel voor onze rekening. Vorderingen en bijbehorende facturen worden vanuit één centrale administratie beheerd. Dit voorkomt misverstanden en ontzorgt onze ondernemers.

watdoenwe-fullwidth